BLOK buitenhaard en pizza-oven S
BLOK buitenkachel met pizza-oven klein
Sinds kort is de BLOK buitenhaard uitgebreid met de pizza-oven, een los element dat je makkelijk op de haard kunt plaatsen en waar je heerlijke italiaanse pizza's in kunt bakken! Deze is afneembaar, de kachel kan ook worden afgesloten met de standaard deksel. De BLOK kachel met pizza-oven is zo compact dat deze eigenlijk in iedere tuin en op ieder terras past. De BLOK pizza-oven is geheel bekleed met chamotte steen en daardoor even warm als een echte hout-gestookte Italiaanse pizza-oven. Na het eten blijft u gewoon buiten zitten. Het kacheltje geeft lekker veel warmte af!
BLOK kachel met pizza-oven is de winnaar van de Sanoma Tuinaward 2013!
De BLOK tuinhaard heeft een extra lange levenduur door gebruik van 3 mm cortenstaal. Dit roest 1x en de roestlaag zorgt daarna voor jarenlange bescherming tegen weer en wind. De buitenhaard kan het hele jaar door buiten staan!
- Afmetingen buitenhaard + los pizza opzetstuk 40x40x 85 cm
- Materiaal: cortenstaal 3 mm dik
- Ovensteen: vuurvaste chamotte beton
- Inclusief houten pizza-schep
- Extra leverbaar is een woktop uitsparing, evenals een onderstel om de haard te kunnen verrijden.
- Een aansluiting voor de kachelpijp bevindt zich aan de achterkant Ø 100 mm (exclusief kachelpijp)
Accessoires BLOK kachel
- BLOK Classic woktop uitsparing € 69,- compitabel met WEBER BBQ accessoires
- BLOK onderstel met wielen € 119,-
- Geblauwde kachelpijp 100 cm € 19,- per stuk
- Regenkap gegalvaniseerd € 20,-
2 jaar garantie op de constructie, m.u.v. glas en steen
Let op: Als de buitenhaard wordt geleverd is hij nog niet geroest. Dit gebeurt tijdens het gebruik.
Exclusief WEBER accessoires en rooster.
Levertijd: ca. 5 werkdagen
Pizza's bakken
Je begint met het opstoken van de buitenhaard zodat deze goed heet wordt. De oven is na 1,5 uur flink stoken op tempreratuur, in de tussentijd heb je mooi de tijd om het deeg voor de pizza-bodems te laten rijzen.
Als de oven op temperatuur is gaan de inmiddels uitgerolde pizza-bodems 1 minuut in de oven, zodat ze een beetje krokant worden. Zo trekt het vocht van de ingredienten niet in de bodem en blijft de pizza heerlijk knapperig.
Beleg de pizza-bodem met allerlei lekkers en de leg de pizza terug in de oven
Bak ze 2,5-3 minuten. Eet smakelijk!